WORKSHOP

CORONITE DE CRACIUN

In data de 17.12.2021 in cadrul Afterschool-ului Smart Creative Education a fost organizat atelierul de Coronite de Craciun la care au participat copii si parinti acestora. 

In cadrul workshop-ului s-au imbinat activitati de tip outdoor si indoor care au vizat dezvoltarea urmatoarelor abilitati cheie in dezvoltarea copiilor:
– lucru in echipa;
– creativitate;
– colegialitate;
– comunicare;
– cooperare;
– abilitatea de a imparti cu ceilalti;
– abilitati sociale si de socializare;
precum si alte abilitati importante in dezvoltarea celor mici.

Acest atelier face parte dintr-o serie de activitati ce se vor desfasura in mod constant in cadrul afterschool-ului, menite sa dezvolte abilitatile copiilor in sistem nonformal, in afara scolii, intr-un mediu de lucru placut pentru acestia, unde isi pot consolida cunostintele invatate la scoala, punand in pactica activitati in alt context decat cel formal de la scoala.

Activitatea a avut un real succes, copii si parintii au fost incantati, iar la finalul workshopului copii au fost recompensati cu cadouri de la Mos Craciun lasate de acesta in cadrul afterschool-ului special pentru ei.

Pe langa cadourile de la Mos Craciun copii au plecat acasa si cu coronita creata de ei, avand posibilitatea sa isi impodobeasca propriul camin sau sa o ofere cadou celor dragi.

Publicat in
20 decembrie 2021

29 noiembrie 2021

Afterschool-ul Smart Creative Education isi deschide portile intr-o noua locatie incepand cu luna decembrie 2021.

Proiect cofinanțat din Fondurile Europene Structurale și de Investiții.

Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm sa vitizați www.fonduri-ue.ro